Massagepraktijk met prachtige sfeer
in het hart van het Steenwijkerland

Massagepraktijk in Steenwijkerland, op de grens van Friesland, Drenthe, Overijssel
ln een massagepraktijk wil je heerlijk wegdromen: dat kan alleen als de sfeer en de omgeving dat mogelijk maken. Hier een indruk van de prachtige omgeving (buiten) en de sfeer in de massageruimte (binnen) die je bij mij kunt verwachten.

De massagepraktijk 'aan de buitenkant'

De praktijk ligt in een werkelijk prachtige natuurlijke omgeving. Het decor bestaat uit 3300 m2 tuin. Je ligt op de massagetafel en je ziet alleen maar het wuivend groen van esdoorns, vlieren en berken tegen een stralend blauwe lucht en een enkel wit wolkje. Winterkoninkjes kwetteren, scholeksters blieken en grutto's roepen hun eigen naam. En de zon schijnt hier altijd. massage-smiley

Op 200 meter afstand van de massagepraktijk begint een van Europa's mooiste en zeldzaamste moerasgebieden, waar otters zwemmen en purperreigers tussen wilde orchideeën stappen: het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Voor de massagepraktijk ligt water zo schoon dat er elk voorjaar wedstrijden langebaanzwemmen plaatsvinden. Waterlelies dobberen langs de kant en 's zomers varen hier gestaag de jachten voorbij met hun zoekers naar rust en schoonheid.

Parkeren doe je gewoon (en gratis) voor de deur.

De sfeer ín de massageruimte

Binnen in de massageruimte is het stil en prettig: de zware, donkere houten balken contrasteren met de helderwitte muren; groene planten zorgen voor een natuurlijke sfeer. Een paar lampen en enkele design-kaarsenstandaards zorgen voor een warme sfeerverlichting. De temperatuur is aangenaam warm (ook in de winter). De plek waar gemasseerd wordt, biedt alle ruimte. Hier geen volgestouwd zolderkamertje, maar ruim 25 m2 vloeroppervlak, beschikbaar voor jouw massage. Rust betekent ook fysieke ruimte om je heen.

Mooi gesitueerd in grensgebied Friesland, Drenthe en Overijssel

Dit massageadres is gelegen aan het Steenwijkerdiep Zuid 9, Scheerwolde. Dit ligt dichtbij Steenwijk, in de gemeente Steenwijkerland, in het mooie grensgebied van Drenthe, Overijssel, Friesland en Flevoland.

Meer info

Massage video's en foto's