Massage om in weg te dromen

Massage met gevoel
Veel cliënten vinden deze DeepTouch massage iets heel bijzonders. De totale geestelijke, emotionele en lichamelijke ontspanning is een unieke ervaring. Dit deel van de site gaat wat verder in op het karakter van de massage en voor wie deze geschikt is. Daarnaast vind je hier meer informatie over mijzelf, de sfeer tijdens de massage en de gezonde effecten ervan.

Wat maakt deze massage anders?

Het bijzondere van deze DeepTouch massage is het uitzonderlijke effect op je gevoel, je lichaam en je geest. Bij de eerste aanraking al ervaar je een rust, een vertrouwdheid waaraan je je over kunt geven. Gedurende de ontspanningsmassage kom je op steeds diepere ontspanningsniveaus, totdat je een punt bereikt waar rust en liefde hun werk doen. Dit is een heerlijk gevoel, een vakantie in jezelf! De massage wordt een ongekend genieten en dat gevoel houdt vaak nog dagen lang aan en soms kan ze je zelfs blijvend veranderen.

Is deze ontspanningsmassage ook voor jou geschikt?

In de massagepraktijk masseer ik vrouwen én mannen. Je leeftijd, hoe je eruitziet, of je eventuele beperkingen hebt: het speelt bij mij geen rol; je bent wie je bent en zo accepteer ik je. Cliënten komen uit heel Nederland.

Waarom juist bij mij?

Jaren geleden heb ik op de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam de basis voor mijn massage gelegd. Maar pas in de tijd daarna werd duidelijk wat nu juist míjn massage voor heel veel cliënten zo bijzonder maakt. Zij waarderen vooral hoe goed de massage op henzélf is afgestemd, de diepgang van het contact en het liefdevolle karakter ervan.

De juiste sfeer

Een goede sfeer is cruciaal (wat ook al spreekt uit het stukje 'Waarom juist bij mij' hierboven). Fysiek ligt de massagepraktijk in een prachtige natuurlijke omgeving. De ramen kijken uit op 3000 m2 tuin en vanaf de massagetafel zie je boomtoppen wuiven tegen een natuurlijk altijd stralend blauwe luchtmassage-smiley. Je hoort vogels buiten en mooie verstilde muziek binnen. Binnen in de ruime massageruimte is het stil en prettig: de donkere houten balken contrasteren met helderwitte muren en groene planten. Er brandt een zachte sfeerverlichting en het is er aangenaam warm.

Wat doet massage voor jouw gezondheid?

DeepTouch ontspanningsmassage is er niet speciaal op gericht bepaalde lichamelijke klachten te verminderen. Het is een algehele ontspanningsmassage. Die ontspanning kán heel helend zijn (emotioneel, geestelijk en fysiek), maar hoe ze bij jou uitpakt, valt buiten mijn controle. Daarom zie ik mezelf niet als therapeut. Toch melden cliënten regelmatig dat ze minder last hebben van spanningsklachten, zich frisser en losser voelen en heel diep slapen. En ze voelen zich emotioneel sterker.

Ben je nieuwsgierig naar mijn massage, bel me dan gerust (06 - 12 46 93 10) of mail me even (links op deze pagina vind je een handig contactformulier). Ik kan dan je eventuele vragen beantwoorden of we maken gewoon een afspraak. Dan kun je binnenkort misschien zelf eens heerlijk genieten van zo'n heel bijzondere massage.

Meer info

  • Recensies laat zien wat cliënten werkelijk van deze massage vinden.
  • Op Massagevideo zie je mij masseren.
  • De eerste keer vertelt je meer in detail hoe je eerste massagebezoek eruitziet.
  • Onder Massagekosten vind je wat een en ander kost (let op de kortingsmogelijkheden!).

Massage video's en foto's