Massage voor vrouwen, mannen,
voor ... jou?

Massage voor vrouwen en mannen
Er zijn zó veel masseurs (M/V). En toch is de massage die ik geef voor veel mensen iets bijzonders. Is het misschien ook iets voor jou?

Voor vrouwen, mannen, voor ouder, jonger, voor ...

Iedereen is welkom! Vrouwen, mannen, ouder, jonger, gezond of met klachten. Wel merk ik in de praktijk dat een belangrijk deel van mijn cliëntenkring bestaat uit vrouwen van circa 35 tot 60 jaar die:

 • fysiek of emotioneel even niet optimaal in hun vel zitten of
 • last hebben van spanning, te weinig energie of klachten die met spanning te maken hebben (bijv. pijn, slecht slapen of concentratieproblemen), en
 • een liefdevol en bijzonder aanrakingscontact belangrijk vinden en waarderen.

Vaak gaat het om een combinatie van die kenmerken. Door de speciale massage die ik toepas voelen vrijwel alle cliënten zich na afloop beter, vrolijker en klaar om dingen wat beter aan te kunnen. Kijk maar eens bij de vele reacties op mijn massage.

Massage-checklist

Twijfel je of mijn massage bij jou past, loop dan eens voor de aardigheid de volgende checklist langs. Hoeveel van de volgende gevoelens herken je?

 • Ik heb me wel eens vitaler gevoeld. Ik sport, eet best verantwoord, maar een extra gezondheidsimpuls zou geen kwaad kunnen.
 • Af en toe is het best zwaar. Wat meer waardering zou wel eens aardig zijn.
 • Een keertje zorgeloos echt verwend worden, en daarna 's avonds in m'n eentje heerlijk met een lekkere dikke trui op de bank, mooi boek erbij, heerlijk glaasje wijn: dat zou nou een verdiend cadeau zijn.
 • Ja, dat zou ook wel fijn zijn: even NIET alles onder controle te hoeven hebben.
 • Iets meer warmte en liefde om me heen: dat zou af en toe wel mogen.
 • Die rust, die kalmte van yoga, van meditatie zou ik best willen ervaren, maar in de praktijk komt het er niet van.
 • Soms zou ik wel eens even willen huilen. Maar ja, dat gebeurt dan niet.
 • Het wordt tijd om eens wat nieuws te doen, iets verrassends, iets dat goed is voor mezelf.

Herken je er > 6?

Mail me. Bel me. Bewaar me niet als favoriet/boekwijzer of ergens achterin je agenda, maar neem contact op. Laat deze kans niet lopen!

Herken je er 4 tot 6?

Stel: je bent tussen de 30 en 60, redelijk tot goed opgeleid, werkt hard, bent best zelfstandig en om je succesverhaal af te maken heb je ook nog eens een rijk maar hectisch privé-leven. Er is één 'maar': dat drukt af en toe. Een beetje. Nou ja, iets meer. Wat je moet doen? Mail me... kortom, zie hierboven.

Herken je er 1 tot 3?

Het gaat goed met je, maar helemaal optimaal is het nog net niet. En zonder te willen somberen: die minder optimale dingen kunnen door de jaren heen wel eens belangrijk blijken. Tijd voor preventie kortom. Maar: wanneer jij er zelf aan toe bent.

Herken je er 0?

Gefeliciteerd! Hoe doe je dat?? Je bent gelukkig. Je hoeft me niet te mailen/bellen: ik kan je niets extra's bieden. Hooguit misschien een mooi cadeau voor jezelf.

Meer info

Nieuwsgierig naar zo'n speciale massage?

Ben je nieuwsgierig naar mijn massage, bel me dan gerust (06 - 12 46 93 10) of mail me even (links op deze pagina vind je een handig contactformulier). Ik kan dan je eventuele vragen beantwoorden of we maken gewoon een afspraak. En wie weet ervaar je dan binnenkort zélf deze bijzondere massage!

Meer info

Massage video's en foto's